Bus

Verhuisbus referenties: van huurders van Blue Rent a Car

Klanttevredenheid staat erg hoog op onze agenda. Op deze pagina vindt u diverse referenties van onze klanten.

Mocht u ontevreden zijn over onze dienstverlening, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze branch managers.

 

Voeg een referentie toe

Gepost door: hana op 24-06-2013

wij willen graag de bus uit categorie D zaterdag ophalen inmiddels allemaal super geregeld

Gepost door: Daan Mudde op 05-04-2013

Als je echt goedkoop en goed wil rijden moet je bij kilometervrij busverhuur gaan. Die overigens ook in Alphen aan de rijn zit.

Gepost door: Ismangil S. op 28-11-2012

blue rent a car is inderdaad in vergelijking met andere huurbedrijven goedkoper, en misschien wel het goedkoopst. Maar what you see is NOT what you get. Ik had in oktober een huurbusje nodig, en zocht en niet al te grote huurbusje en graag met enig comfort want ik moest naar berlijn verhuizen. En dan is het fijn dat ook voor zo'n lange rit je enigszins voor een verhuisbusje zo comfortabel mogelijk zit, ook voor mijn 2 medepassagiers. Dus zoeken op internet en het antwoord diende zich voor mij aan in het aanbod van een mercedes vito. Precies wat ik zocht! op de site van blue rent a car en zag tot mijn tevredenheid alleen mercedessen-bestelbusjes, waaronder de vito. in Amsterdam, om zeker te zijn dat ik deze auto ook had, twee weken van tevoren gereserveerd en ook nog eens de dag van tevoren telefonisch opnieuw bevestigd. Groot was mijn irritatie, boosheid eigenlijk toen de volgende ochtend bleek dat ze alleen maar een ford voor mij hadden en de Vito was uitgeleend. Ik voelde me als klant niet serieus genomen. Ja, inderdaad goedkoper, maar ik was niet op zoek naar een ford busje, dat hadden de concurrenten ook ruimschoots. Dus wederom bij bluerental: nee, niet meer voor dergelijke lange ritten, want hierin niet betrouwbaar ondanks de "keuze" uit alleen mercedessen op de site.

Gepost door: Robbie de Wit op 19-11-2012

Uitstekend bussen voor een uitstekende prijs. Altijd eerlijk en flexibel. We hebben genoten van onze rit naar Zuid Frankrijk. Bedankt Robbie

Gepost door: Johan Wortel op 21-10-2012

Zo net voor een derde keer een aanvraag gedaan voor een bestelbusje. En waarschijnlijk niet voor de laatste keer. Altijd prima service en vriendelijk geholpen. Tot snel!
7 dagen per week open Flexibel Ruim assortiment Ook op zondag open Kilometer vrij Geen minimum leeftijd Huren met navigatie mogelijk

Alphen aan den Rijn

Call-icon_transparent0172 244 668

Amsterdam

Call-icon_transparent020 334 2797

Den Bosch

Call-icon_transparent073 613 4465