Bus

Verhuizen met een bestelauto van Blue Rent a Car de voordeligste autoverhuur van Nederland

Omdat verhuizen vaak al ingewikkeld genoeg is, maakt Blue Rent a Car het u gemakkelijk.

Wilt u soepel en snel verhuizen dan heeft Blue Rent a Car de juiste bestelbus te huur.
Met onze ruime vloot bedrijfswagens en verhuisbusjes bespaart u zichzelf een hoop moeite.
De bestelwagen zoals een Mercedes Sprinter biedt u een zee aan laadruimte, zodat u verhuisd bent voor u er erg in heeft.

 

Wij leveren al een Mercedes verhuisbus voor 75 euro per dag kilometer vrij, u kunt bij ons iedere dag reserveren ook op zondag!  

De Mercedes Vito (bus A) kunt u bij ons autoverhuurbedrijf huren, u kunt de verhuisbus ideaal inzetten voor kleine verhuizingen of voor lange afstanden. Deze verhuisbus is voorzien van een trekhaak en wordt dan ook regelmatig ingezet voor zakelijk gebruik als vervangend vervoer. De huurbus rijdt bijna net zo comfortabel als een personenauto en is veelal voorzien van een drie personen zitting voorin. De Vito is ook uitermate geschikt voor een verhuizing in een drukke stad zoals Amsterdam.
 
De Mercedes Sprinter (bus C) L2 H1 kunt u ook bij ons huren, deze huurbus wordt regelmatig ingezet bij middelgrote verhuizingen of transporten. De bus is ook nog zeer wendbaar in formaat. Deze bussen beschikken veelal over een drie personen zitting voorin. Blue Rent a Car zet dit formaat het meest in.
 
De Mercedes Maxi (bus D) wordt bij ons het meest gehuurd voor verre ritten naar Spanje, Frankrijk, Italië etc. Deze verhuisbus is de grootste versie van een Mercedes Sprinter, en rijdt geweldig op de snelweg voor lange afstanden. Heeft u vragen, bel ons
 
De Bakwagen (Bus E) is voorzien van een laadklep. Deze grote bestelbus wordt bij ons vooral verhuurd voor verhuizingen en/of transport binnen de Benelux. Deze bestelbus kunt u gewoon met uw rijbewijs B besturen. Let wel op dat deze bestelbus niet ideaal is om zeer lange afstanden mee te rijden zoals naar Spanje of Frankrijk in verband met het  brandstofverbruik en de maximum snelheid van de bakwagen.

7 dagen per week open Flexibel Ruim assortiment Ook op zondag open Kilometer vrij Geen minimum leeftijd Huren met navigatie mogelijk

Alphen aan den Rijn

Call-icon_transparent0172 244 668

Amsterdam

Call-icon_transparent020 334 2797

Den Bosch

Call-icon_transparent073 613 4465