Bus

Verhuisbus referenties: van huurders van Blue Rent a Car

Klanttevredenheid staat erg hoog op onze agenda. Op deze pagina vindt u diverse referenties van onze klanten.

Mocht u ontevreden zijn over onze dienstverlening, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze branch managers.

 

Voeg een referentie toe

Gepost door: Stichting MAX op 27-03-2011

Heren, bedankt voor de service! Zoals toegezegd op onze nieuwe site een mooie plaats voor jullie bedrijf. http://www.maxpartynights.nl/ Als we weer wat te vervoeren hebben weten we jullie te vinden, nogmaals dank!

Gepost door: Daan vd Berg op 16-02-2011

Ik vond het een beetje raar dat er geen kantoor was in Amsterdam, en begon dus een beetje twijfelachtig. Maar Giel (vestiging A'dam) is werkelijk een topkerel. Afspraken stipt, tot zeer laat voor mij bereikbaar en dezelfde dag de borg terug. Echt prima.

Gepost door: Ferdy op 19-01-2011

Ondernemers naar mijn hart! Weliswaar op dinsdagochtend gehuurd, waardoor er altijd wel meer keus is dan op zaterdag bijvoorbeeld, maar vlot van A-klasse naar C-klasse gewisseld toen bleek dat de A-klasse auto toch te klein was. Een aanrader!

Gepost door: John Janssen op 18-01-2011

Blue Rent.... Simpel rekensommetje. Snel geholpen. geen verrassingen achteraf. Kortom een aanrader

Gepost door: ActiviteitenTeam Akkerbloem op 08-12-2010

Dankzij de steun van Blue Rent kunnen wij activiteiten blijven organiseren in de wijk. Onze dank is dan ook erg groot. Voor ons geen andere autoverhuurbedrijf. Stichting Akkerbloem Johnny Versteeg
7 dagen per week open Flexibel Ruim assortiment Ook op zondag open Kilometer vrij Geen minimum leeftijd Huren met navigatie mogelijk

Alphen aan den Rijn

Call-icon_transparent0172 244 668

Amsterdam

Call-icon_transparent020 334 2797

Den Bosch

Call-icon_transparent073 613 4465