verhuizen autoverhuur

Neem contact op met Blue Rent a car

Verhuizen middels autoverhuur doet u met de duidelijke service van Blue Rent a Car. Wij zijn uw verhuisspecialist en bieden u een ruim aanbod van verhuiswagens, transportbussen en bestelauto’s vanaf €75,- en kilometervrij! Profiteer van grote laadruimtes, direct huren, 7 dagen in de week ophalen en terugbrengen en dat tegen lage prijzen!

Soepel verhuizen met de autoverhuur van Blue Rent a Car
Blue Rent a Car streeft ernaar om het verhuizen van spullen of het gebruiken van een leenauto zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Wij bieden u dan ook online autoverhuur aan waar u kunt kiezen uit een breed aanbod bestelwagens. Lees de beschrijvingen en kies de auto die het beste bij u en uw project past.
Heeft u nog meer vragen bekijk dan eens onze meest gestelde vragen en zorg dat alles u duidelijk wordt!

Benieuwd wat andere mensen van onze service vonden? Neem een kijkje bij onze recente referenties en doe er uw voordeel mee.

Direct huren
Verhuizen middels de autoverhuur van Blue Rent a Car is heel eenvoudig en spreekt voor zich. Kies het gewenste busje en ga voor direct huren. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, bussen of tarieven? Stuur dan een email naar info@bluerent.nl of bel met een de dichtstbijzijnde vestiging.

 

Op de volgende pagina's kunt u meer lezen over onze autoverhuur service:
Verhuizen Alphen aan den Rijn - Verhuisbus amsterdam - Personenbus verhuur - Huurbus - Bestelwagen verhuur Amsterdam - Bestelbus huren Alphen - Voordelige bestelwagen huren

DIRECT CONTACT

Kies een vestiging


Bus

Bekijk hieronder ons aanbod

7 dagen per week open Flexibel Ruim assortiment Ook op zondag open Kilometer vrij Geen minimum leeftijd Huren met navigatie mogelijk

Alphen aan den Rijn

Call-icon_transparent0172 244 668

Amsterdam

Call-icon_transparent0172 244 668

Den Bosch

Call-icon_transparent073 613 4465