Voordelige bestelwagen huren

Neem contact op met Blue Rent a car

Een voordelige en ruime bestelwagen huren doet u eenvoudig online bij Blue Rent a Car. Wij bieden u een ruim assortiment verhuiswagens en bestelbusjes die direct te huur zijn! Profiteer van onze voordelige tarieven en kom uw bus halen op elke gewenste dag van de week bij een van onze drie vestigingen. Bovendien huurt u kilometervrij, dat is pas voordeel!

Voordelige bestelwagen huren was nog nooit zo eenvoudig
Blue Rent a Car is een verhuurservice van bestelwagens en verhuiswagens van diverse kalibers. Zo kunt u voor kleine verhuizingen of vervangend vervoer kiezen voor de Mercedes Vito, voor grotere verhuizingen kiezen voor de Mercedes Maxi of voor een grote maar voordelige bestelbus mét laadklep komt u de Bakwagen huren.
Bestel direct uw ideale verhuiswagen en haal hem op bij een van onze vestigingen in Nederland!

Voordelig huren
Blue Rent a Car maakt verhuizen graag zo gemakkelijk mogelijk en biedt u de mogelijkheid een voordelige bestelwagen te huren. Kom naar een van onze vestigingen (Amsterdam, Alphen aan den Rijn of Den Bosch) en kies de bestelwagen van het juiste kaliber. Profiteer van onze flexibiliteit, huur kilometervrij en kies voor navigatie.
Benieuwd naar hoe andere klanten onze service hebben ervaren? Bekijk de meest recente referenties online.


 

Op de volgende pagina's kunt u meer lezen over onze autoverhuur service:
Voordelig busje huren - Verhuiswagens - Verhuisbus - Personenauto verhuur - Busverhuur prijzen - Bestelbusverhuur - Bestelautoverhuur

DIRECT CONTACT

Kies een vestiging


Bus

Bekijk hieronder ons aanbod

7 dagen per week open Flexibel Ruim assortiment Ook op zondag open Kilometer vrij Geen minimum leeftijd Huren met navigatie mogelijk

Alphen aan den Rijn

Call-icon_transparent0172 244 668

Amsterdam

Call-icon_transparent0172 244 668

Den Bosch

Call-icon_transparent073 613 4465