Huren bestelwagen

Het huren van een bestelwagen doe je bij hét adres in Alphen aan den Rijn

Het huren van een bestelwagen doet u eenvoudig online en tegen de meest gunstige voorwaarden en tarieven bij Blue Rent a Car. Blue Rent a Car verzorgt bestelwagenverhuur door heel Europa. Bij ons huurt u te allen tijde kilometervrij en tegen een aantrekkelijk dagtarief. Bovendien is het mogelijk om bij Blue Rent a Car in Den Bosch, Alphen aan den Rijn en Amsterdam busjes of een bestelwagen met navigatie te huren. Voor goed bestelwagenverhuur gaat u dus naar een specialist in Den Bosch, Amsterdam of Alphen aan den Rijn. Zo ziet u: de specialist in bestelwagenverhuur is altijd bij u in de buurt!

Het huren van een bestelwagen naar keuze is zeer voordelig

Bij Blue Rent a Car is het huren van een bestelwagen zeer voordelig. Bovendien kunt u het huren van de bestelwagen van uw keuze meteen online doen, waarna u de wagen kunt ophalen bij onze vestiging in Alphen aan den Rijn, Den Bosch of Amsterdam. Blue Rent a Car biedt u verschillende Mercedes Benz bestelwagens, die wij kilometervrij verhuren door heel Europa. De volgende typen bestelwagens zijn bij ons tegen een vaststaande, scherpe dagprijs te huur, zodat bestelwagenhuur altijd voordelig is:

  • De alom bekende Mercedes Vito, dé topper bij onze bestelwagenhuur.
  • Verschillende soorten Mercedes Sprinters (die verschillen qua laadruimte en vermogen).
  • Mercedes bakwagen, een busje voorzien van laadklep. Zo kunt u eenvoudig uw lading vervoeren en in- en uitladen. Ook deze bakwagens hebben wij in verschillende varianten en met verschillende aanvullende opties in het aanbod van bestelwagenhuur.

 

Ontdek onze ruime collectie

Dankzij ons ruime aanbod voor bestelwagenverhuur is het wellicht moeilijk om een keuze te maken. Wij staan u graag bij met deskundig advies, zodat u zeker weet dat u het meest geschikte busje huurt. Met een ruime collectie aan busjes, aantrekkelijke tarieven en uitstekende service, is Blue Rent a Car het ideale bedrijf voor het online huren van een bestelwagen of verhuiswagen. Wij verhuren ook personenbussen en auto’s tegen zeer gunstige voorwaarden. Kom vandaag nog langs bij één van onze vestigingen in Amsterdam, Alphen aan den Rijn of Den Bosch en bekijk de mogelijkheden voor het huren van een bestelwagen!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van bestelwagenhuur

Voor het huren van een bestelwagen in Amsterdam, Den Bosch of Alpen aan den Rijn vindt u nergens aantrekkelijkere voorwaarden dan bij Blue Rent a Car. Huur meteen online een bestelwagen bij onze bestelwagenverhuur. Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met een vestiging bij u in de buurt. We vertellen u dan graag alles over de mogelijkheden voor het huren van een bestelwagen in Den Bosch, Amsterdam of Alphen aan den Rijn.

 

Op de volgende pagina's kunt u meer lezen over onze autoverhuur service:
Huurbus - Bus huren vakantie - Bakwagen met laadklep huren - Voordelig busje huren - Verhuisbus huren - Personenbusverhuur - Huurbus

Bus

Bekijk hieronder ons aanbod

7 dagen per week open Flexibel Ruim assortiment Ook op zondag open Kilometer vrij Geen minimum leeftijd Huren met navigatie mogelijk

Alphen aan den Rijn

Call-icon_transparent0172 244 668

Amsterdam

Call-icon_transparent0172 244 668

Den Bosch

Call-icon_transparent073 613 4465